Changing Route/Track color makes them disappear from main map

Comments

6 comments

  • Avatar
    levi

    I had the same problem I just fixed it. Click on layers and then on map overlay, make sure all the tabs are clicked on. It worked me.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    philipreed

    Thanks Levi. I found this tab and thankfully was able to turn on both tracks and routes.

    Unfortunately, these tabs were "on" when I started changing route/track colors and they started disappearing.

    Sadly, I have had to delete the entire folder and re-import the caltop gpx files to get them back.  And again, they are all the same color...red.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jim Margolis

    @philipreed

    Thanks for posting about this.  I was able to replicate this issue.  It looks like changing the route color from the details page causes the routes overlay to be toggled off.

    I have created a bug report and will continue to track this. I'll reach out to you if I have any questions to help diagnose the issue.

    You can turn the routes overlay back on with these steps:

    iOS: Show or Hide Tracks, Routes, and other Data on the Map
    website: Show or Hide Tracks, Routes, and other Data on the Map

    If I can help you with anything else in the meantime, please let me know. ​

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    philipreed

    thank you @Jim Margolis.  this morning (30 Jan 2020), I tested by changing a route color, it disappeared, all layers were turned on, however, repeatedly turning off then on the route AND track layer, my invisible route popped up.

    Returning after lunch,1430hrs 30 Jan 2020, the route is not visible on the main map, and no amount of turning on/off the layers seems to work.

    The route, as earlier laid out, is still in the folder and visible in the 'preview' and on hitting 'full screen', but is gone after clicking on exit highlight.

    But again, thanks

    ps - fyi sync with my iphone was good, route is still there and with the color update

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jim Margolis

    @phillipreed

    Thanks for trying those steps.  I have emailed you to troubleshoot further.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    philipreed

    Jim, I just uploaded a video to youtube showing the issue, hope it helps https://youtu.be/yNJcFy21W2U

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.